Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Prim kesintisi istemeyen üreticilere uyarı…

Prim kesintisi istemeyen üreticilere uyarı…

Zeytin ödemelerinde, Bağ-Kur-SSK ve Emekli Sandığı prim kesintisi yapılmasını istemeyen müstahsilden, Bağ-Kurlu, SSKlı ve Emekli Sandığından birine kayıtlı olduğunu gösterir belge sunmaları isteniyor.

Zeytin ödemelerinde, Bağ-Kur-SSK ve Emekli Sandığı prim kesintisi yapılmasını istemeyen müstahsilden, Bağ-Kur`lu, SSK`lı ve Emekli Sandığı`ndan birine kayıtlı olduğunu gösterir belge sunmaları isteniyor.
S.S. 162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yetkilileri yaklaşan zeytin kampanya dönemi öncesi, koopera- tife teslim ettikleri ürün karşılığı prim kesilmesini istemeyen Bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı`na tabi çalışan ortaklarından bu kurumlarda kayıtlı olduğunu gösteren belgelerini sunmalarını bekliyor.
2009/2010 zeytin alım kampanyasında, üretici ortaklardan Bağ-Kur kesintisi yapılmaması için, Bağ-Kur primini ödemekte olduğunu gösterir tevkifat muafiyet belgesi, SSK çalışanları için işyerinde görevinin devam ettiğine dair bir yazı ile son aylık hizmet belgesi, Emekli Sandığı çalışanları için ise çalıştıkları ilgili makamdan görevinin devam ettiğine dair bir yazı getirmelerini isteyen Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yaptığı yazılı açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Üretici ortağımız olup, Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığı ve diğer kuruluşlardan emekli oldularsa emekli kartı fotokopisini kooperatifimize getirmeleri rica olunur. Daha önce emekli kartı fotokopisi vermiş olanlar emekli kartı fotokopilerini getirmeyecektir. 31 Ekim 2009 tarihine kadar belgesini getiren ortakların evrakları geçerli olup, 31 Ekim 2009 tarihi sonrası teslim edilen belgeler kabul edilmeyecektir."

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false