Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Ramazan Bayramı Erdek’i hareketlendirdi

Ramazan Bayramı Erdek’i hareketlendirdi

Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle birlikte vatandaşlar tatil bölgelerine akın etmeye başladı.

Ramazan Bayramı’nın gelmesiyle birlikte vatandaşlar tatil bölgelerine akın etmeye başladı. 
Güney Marmara Bölgesi’nin en gözde tatil noktalarından olan Erdek’te kısıtlamasız ilk bayram tatilinde, restoran ve çay bahçeleri tıka basa doldu. Bayramın ilk günüyle birlikte ilçede yoğunluk yaşandı. 
Ramazan Bayramı  tatiliyle birlikte 2 yıl aradan sonra kısıtlamasız ilk bayram tatili için Erdek’i tercih edenler çay bahçeler bölgesi ile sahillerde yoğunluk oluşturdu. 
Bayram süresince hava sıcaklıklarının düşük olması nedeniyle tatilcilerin gözdesi Çuğra ve Kanava Plajları boş kaldı ancak şehir içi restoran ve çay bahçelerinde yoğunluk yaşandı. Hazırlıklarını günler öncesi tamamlayan işletmeler, bayramın ilk günüyle birlikte misafirlerini keyifle ağırlarken, polis ekipleri ise oluşabilecek araç yoğunluğu ihtimaline karşı ilçe girişlerinde denetimlerini aralıksız sürdürdü. 
Erdek Kaymakamlığı ile Erdek Belediyesi’nin bayram öncesinde aldıkları önlemler ve bayram süresince yapılan çalışmalar neticesinde ilçe genelinde vatandaşlar bayramı huzur içerisinde geçirirken, tatilciler bayramın son günü Çarşamba’dan itibaren ilçeden ayrıldılar.  
Haber : Tuncay Ertan



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı