Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Reis filmi özel gösterimine büyük ilgi

Reis filmi özel gösterimine büyük ilgi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın hayatını konu alan ´Reis´ filminin özel gösterimi Balıkesir´de Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik ile gerçekleşti.

Recep Tayyip Erdoğan´a benzerliği ile dikkat çeken oyuncu Reha Beyoğlu, şer odaklarının filmden dahi rahatsız olduklarını söyleyerek filmin Avrupa´da gösteriminin engellendiğini söyledi. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile birlikte filmi izleyen Reha Beyoğlu´na hayranlarının ilgisi yoğun oldu. 

 Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın hayatını konu alan ´Reis´ filminin özel gösterimi Altıeylül Belediyesi´nin düzenlediği etkinlikle gerçekleşti. Film gösterimi öncesinde verilen kokteylde Vali Ersin Yazıcı, Altıeylül Kaymakamı Dr. Oktay Kaya, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, oyuncu Reha Beyoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Sema Kırcı, Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve kurum müdürleri bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan´a benzerliği ile dikkat çeken oyuncu Reha Beyoğlu, "Filmimiz vizyona girdi. Davetlerle ilgili yoğun bir talep var. Bu talepler karşısında vazgeçemeyeceğim yerlerden birisi de Balıkesir´in Altıeylül ilçesi, değerli Zekai Kafaoğlu´nun davetini kıramazdım. Dün akşam filmin Ankara´da galası yapıldı. Filme ilgi çok güzel. Burada da yoğun bir kalabalık var. Bu kalabalıklar reis sevdasını gösteriyor.  Bu bir başlangıç, reis sevenler bu filme olan ilgiyi arttırdıkça Allah´ın izni ile Cumhurbaşkanımızın hayatının serileri devamı olarak çekilecektir" dedi.

 Özel gösterime ev sahipliği yapan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise, başarılı oyuncuyu tebrik ettiğini söyledi. Başkan Kafaoğlu, "Reha Bey´i filmin tanıtımı dolayısı ile bir ay önce Balıkesir´de ağırlamıştık. Jeneriklerini izlediğimiz filmi merakla bekliyorduk. Ben Balıkesir halkını, Türk halkını, Cumhurbaşkanımızı seven gönüldaşları bu filmi izlemeye davet ediyorum. Gerçekten izleyemeyenler büyük bir şey kaçırırlar. Bir dünya liderinin nasıl yetiştiğini görmeleri adına  fevkalade önemsiyorum" şeklinde konuştu.

 ´Şer Odakları´

 Oyuncu Reha Beyoğlu, filmi izlemeden önce kısaca filmi izlemeye gelenlere seslendi. Beyoğlu, "Reis fimi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın çocukluğundan ve belediye başkanlığı döneminde şiir dolayısı ile cezaevine girdiği dönemleri anlatıyor. Ben, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı oynamaktan onurlu ve gururluyum. Ben filmde oynadığım için bana bilgisi geliyor. Şer odakları şuan kuduruyor. Avrupa´ya gidemiyoruz, izin verilmiyor. Bir çok Avrupa ülkesi can güvenliğiniz yok diyerek filmi sokmuyorlar. Allah´ın izni ile kıracağız. Cumhurbaşkanımızı siyasi mecrada bir numara yaptık, sanatta da bir numara yapacağız" dedi.

 Konuşmaların ardından davetliler Reis filmini izledi.

Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli