Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Rektör Özdemir, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü´nü ziyaret etti

Rektör Özdemir, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü´nü ziyaret etti

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile Rektör Yard. Prof. Dr. Celalettin Yanık, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu´nu ziyaret ederek Bandırma´daki gençlerimiz, yurtlarımız ve tesislerimiz hakkında görüş

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile Rektör Yard. Prof. Dr. Celalettin Yanık, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu´nu ziyaret ederek Bandırma´daki gençlerimiz, yurtlarımız ve tesislerimiz hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette; Bandırma´da okuyan gençlerimiz, barınma konuları, spor alanları ve planlanan yatırımlar görüşüldü.
İl Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar hakkında Rektör Özdemir´e bilgi veren İl Müdürü Arıcıoğlu, ayrıca üniversite ile yürütülecek Genç Ofis çalışmaları, spor faaliyetleri ve oluşturulacak spor alanları gibi ortak faaliyetler hakkında Rektör Özdemir ile fikir alışverişi gerçekleştirildi.
Kurum çalışmalarını yakından takip ettiğini ve önemli yatırımlara, önemli başarılara imza atıldığını belirten Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, hızla artan öğrenci sayısı nedeniyle barınma ihtiyacının karşılanmasına yönelik yurt yapım çalışmaları, sosyal ve sportif alanların artırılması ile Bandırma´daki hedeflerin şekillenmeye başladığını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, üniversite bünyesinde açılışını birlikte gerçekleştirdikleri, üniversite ve gençlik merkezleri arasında köprü olacak Genç Ofis için teşekkür etti.
Öğrenci sayısının her geçen gün artmasıyla Bandırma´nın yeni yatırımlara ihtiyaç duyacağını söyleyen Arıcıoğlu, ?Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi yanında yapılan 1326 kişilik yurt ihtiyacın büyük bir kısmını karşılayacak. Yurt alanında da yatırımlarımız devam edecek. Sayın rektörümüzün öncülüğünde ve bakanlığımızın destekleriyle yapılacak olan Onyedi Eylül Üniversitesi içerisinde yüzme havuzu, spor salonu, antrenman salonları açık basketbol ve açık voleybol sahaları tenis kortları, futbol sahası, atletizm sahası ve gençlik merkezi bulunacak spor kompleksi ile futbol ve basketbol başta olmak üzere birçok branşta bir spor kenti olan Bandırma´nın spor alanındaki en önemli eksikliği tamamlanacak. Bu kompleksin bir an önce tamamlanması ve hizmete sunulmasını heyecanla bekliyoruz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı