Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Rektör Özdemir´den 23 Nisan mesajı

Rektör Özdemir´den 23 Nisan mesajı

17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı? nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Rektör Özdemir, yayımladığı yazılı mesajında, ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı? nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Rektör Özdemir, yayımladığı yazılı mesajında, ?23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 100. yıldönümünü kutluyor olmanın coşkusu ve mutluluğunun yaşandığını belirterek, 23 Nisan 1920 tarihini Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, Türk Milletinin ulusal egemenliğinin tescillendiği tarihi bir gün olarak kaydetti.
TBMM´nin açıldığı bu önemli tarihin çocuk bayramı olarak ilan edilmesini, çocuklara verilen değerin önemli bir göstergesi olduğunun altını çizen Rektör Özdemir, ?Bu önemli gün, sadece Türkiye´deki çocukların değil, ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının ilk ve tek çocuk bayramı olarak kutlanmaktadır. 23 Nisan, aynı zamanda üniversitemizin de kuruluş tarihidir. Bu duygu ve düşüncelerle ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının ilk ve tek bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı ve egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin 100. yılını en içten duygularımla kutluyor, TBMM´nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında emeği geçen başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.? ifadeleriyle sonlandırdı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Rektör Özdemir Nisan mesajı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false