Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Rektörden gazetecilere iftar

Rektörden gazetecilere iftar

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, gazetecilere iftar verdi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Boz, gazetecilere iftar verdi.

Boz’un üniversitedeki iftarına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alparslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Genel Sekreter Faruk Küçük, Kurumsal İletişim Koordinatörü, Öğretim Görevlisi Muhammed Murat Öymez ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe de katıldı.

Rektör İsmail Boz, iftarda üniversitenin çeşitli yatırım ve çalışmaları ile Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleşen sağlık hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Rektör Boz, “Üniversitemiz, ülkemizde ve dünyada değişen ihtiyaçları merkeze alarak açmış olduğu yenilikçi bölüm ve programlarında tecrübeli, genç ve akademik kadrosu, araştırmaya dayalı, uygulamalı ve yüksek teknoloji destekli eğitim modeli ile eğitim-öğretim faaliyetlerini uluslararası düzeyde sürdürmektedir. İletişim ve Ziraat Fakültelerinin açılmasıyla birlikte üniversitemiz bünyesindeki fakülte sayısı 12’yi bulmuştur. İletişim Fakültemiz, alanında yetkin ve deneyimli akademik kadrosu ve öğrencileriyle eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında Ziraat Fakültemiz de faaliyetine başlayacaktır. Üniversitemizin bölgemize sağladığı katkılara bir yenisi de Ziraat Fakültemizin en kısa sürede aktif edilmesi olacaktır. Uluslararası düzeyde kaliteli bir eğitim sunan, bölgedeki kurum ve kuruluşlarla çok yakın iş birliği içinde bir fakülte olması için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Haber: Serpil Balıkçı 



Anahtar Kelimeler: Rektörden gazetecilere iftar
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı