Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ressam İclal Homan Ayvalık´ta

Ressam İclal Homan Ayvalık´ta

Ayvalık Belediyesi, değerli sanatçıların eserlerini Ayvalıklı sanatseverlerin beğenisine sunmaya geleneğini sürdürüyor

Ayvalık Belediyesi, değerli sanatçıların eserlerini Ayvalıklı sanatseverlerin beğenisine sunmaya geleneğini sürdürüyor
Orhan Peker Sanat Galerisi´nde düzenlenen kokteyle açılan sergiye, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ile eşi Yasemin Gençer, belediye meclis üyeleri, Ressam İclal Homan´nın kardeşi TBMM eski Başkanvekili Güldal Mumcu, Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanatoğlu´nun yanı sıra Merhum Gazeteci Uğur Mumcu´nun ailesi de katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, sözlerine katılım gösteren sanatseverlere teşekkür ederek başladı. Başkan Gençer´´ Ülkece zor bir süreçten geçiyoruz. Laik Türkiye Cumhuriyeti´nin demokratik ilkelerinden sapmamamız gerektiğini umarım daha iyi anlamışızdır. Moralimizin kötü olduğu bugünlerde bize bu güzel renkleri sunan sanatçımız sayesinde bir nebze mutlu olduk ve umutlandık. Doğayı kuşları görüyoruz ve bu eserler içimizi ferahlattı. Bu güzel tabloları bize sunduğu değerli misafirler önünde sayın sanatçımıza teşekkür etmek istiyorum. Türkiye için çok önemli bir ailede şu an aramızda bulunuyor, onlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Geleceğe ışık tutan, büyük öngörüleri olan rahmetli Gazetecimiz Uğur Mumcu´yu da saygıyla anmak istiyorum´´ dedi.
Ressam Homan´nın sergisi 13 Ağustos´a kadar, saat 10:00 ile 19:00 saatleri arasında Orhan Peker Sanat Galerisi´nde ziyaret edilebilecek.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Ressam İclal Homan Ayvalık
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli