Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

R.H. Bandırmaspor Başkanı Göçmez, çıtayı yükseltti

R.H. Bandırmaspor Başkanı Göçmez, çıtayı yükseltti

RH Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez: ?Hedefimiz yapmış olduğumuz transferlerle kümede kalmaktan ziyade Play-Off oradan da Süper Lig olmasını düşünüyorum.?

RH Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez: ?Hedefimiz yapmış olduğumuz transferlerle kümede kalmaktan ziyade Play-Off oradan da Süper Lig olmasını düşünüyorum.?
TFF 1.Lig takımlarından Royal Hastanesi Bandırmaspor´un Başkanı Onur Göçmez, Milli aradan sonra 3 maç var en az 7 puan alacağız. Ondan sonra yükselerek gideceğiz hedefimiz yapmış olduğumuz transferlerle kümede kalmaktan ziyade Play-Off, oradan da Süper Lig olmasını düşünüyorum.? dedi.
En büyük sıkıntılarının hazırlık maçı yapamaması olduğunu dile getiren Göçmez AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı´na seçilen yeni yönetimini tebrik ziyaretinde gazetecilerinde sorularını yanıtladı, takımının sezon başını değerlendirdi.
Kamp döneminde en büyük sıkıntılarının hazırlık maçı yapamamaları olduğunu söyleyen Göçmez, ligin başlamasıyla doğal olarak, 4 haftalık sürecin kendileri açısından hazırlık olduğuna dikkat çekip şunları aktardı: ?Hem teknik heyetin lige hazırlanması, hem futbolcuların lige hazırlanması, hem de biz yönetimin lige hazırlanması bakımından iyi bir hazırlık oldu. Hedefimiz 7-8 puandı ama 4 puanda kaldık. Eksiklerimizi bu dört maçta gördük. Pozisyon yaratamıyoruz. Pozisyon yaratamayıp 60. dakikadan sonra doğal olarak defansa dönüyoruz. Mevcudu korumaya çalışıyor ve bu sırada hata yapıyoruz. Bunun önüne geçmek içinde gerçekten çok üst düzeyde bir 10 numara aldık. İlerleyen zamanda göreceksiniz. Bu 10 numara bizim gol problemlerini çözecek. Bununla beraber Erzurum´dan aldığımız Mahamadou Ba, müthiş yetenek. İleriye dönük 8 numara oda katkı sağlayacak. Bununla beraber Çaykur Rizespor´dan Orhan Ovacıklı geldi. Birlik anlamında kültür anlamında şehre bir enerji katacaktır. Şu anda Türkiye´nin 3 tane en iyi kalecileri bizde. Benim görüşüm Milli aradan sonra 3 maç var en az 7 puan alacağız. Ondan sonra yükselerek gideceğiz hedefimiz yapmış olduğumuz transferlerle kümede kalmaktan ziyade Play-Off oradan da Süper Lig olmasını düşünüyorum. Bu bir hedeftir olur olmaz, ama sonuç bu olması lazım. Matematik bunu gösteriyor.?
Tesis konusunu da gündeme getiren Göçmez ?Bu dönemde yönetim olarak bu şehre en büyük katkımız çok güzel bir tesis kazandırmak. Tesis, Bursa Özlüce tesislerinin biraz daha ufağı olabilir. Veya Altınordu tesisinin biraz daha ufağı olabilir. Doğru proje ile yeni tesislere kavuşabiliriz. Çok deplasmana gittik şahsım olarak utandım. Ben bu kadar bilmiyordum. Bandırmaspor´un sahası hala çakılla dolu, hala kaplaması yapılmadı. İki maçımızı televizyon verdi. Her halde bizim stat kadar kötü bir ortam yok. Yerel yönetimlerin ve sizlerin katkısı ile modern tesislere kavuşabiliriz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli