Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Rotary´de asamble

Rotary´de asamble

Bandırma Rotary Kulübü´nde asamble gerçekleşti.

Bandırma Rotary Kulübü´nde asamble gerçekleşti.
Eken Prestige Oteli´ndeki Asamble´ye İzmir´den gelen 2440. Bölge Guvarnörü Lütfi Demir de katıldı. Toplantıda, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´nın yanı sıra Volkan Oğuz´un başkanlığındaki Bandırma Rotary Kulübü ve Oğuzhan Eruz´un başkanlığındaki Rotaract Kulübü üyeleri hazır bulundu.
Belediye Başkanı Mirza, Asamble´nin ardından düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, Bandırma Rotary Kulübü üyelerinin mesleklerindeki başarılarının yanı sıra topluma yararlı hizmetler ürettiklerini vurgularken, şunları söyledi:
?Türkiye ve Bandırma´da önemli işlere imza attınız. Bunların devamını diliyorum. Bandırma, hiçbir zaman çağdaş yaşam biçiminden ödün vermeyen bir kent. Farklı düşünceleri barındırsa da, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bir kentte yaşıyoruz. Herkese eşit davranan bir yerel yönetim olmaya özen gösteriyoruz. Rotary Kulübü´nün sistemini de çok beğeniyorum. Üyeler, bir dönem için başkanlık görevinde bulunuyor. Dilerim aynı anlayış siyasi partilere de yansır ve koltuklar, genç insanlara açılır. Belediye olarak her zaman sizlerin yanındayız.?
2440. Bölge Guvarnörü Lütfi Demir de konuşmasında, Guvarnör olarak kulüplere 55. ziyaretini yaptığını belirtirken, ?Bu ziyaretlerim sırasında ilk kez burada, bir belediye başkanı ve eşini ağırlamaktan mutluyum? dedi.
2440. Bölge´nin yedinci kulübü olan Bandırma´nın önemine işaret eden Demir, 112 yıllık bir geçmişi bulunan dünya Rotary´sine bağlı 1 milyon 200 bin üye olduğuna işaret ederken, ?Rotary olarak Birleşmiş Milletler´de de masası bulunan bir sivil toplum kuruluşuyuz? dedi. Demir, bu dönem hedefleri arasında iklim değişikliği, çevrenin korunması, küresel ısınmanın bulunduğunu vurgulayarak, kulüp üyeleri ve vatandaşları fidan dikmeye çağırdı.
Gecede, Dr. Güneş Gökçen´in de katılmasıyla Bandırma Rotary Kulübü´nün üye sayısı 26´ya yükseldi.
Toplantıda, gazeteci-yazar Önder Balıkçı da, 2440. Bölge Guvarnörü Litfi Demir ve Rotary Kulübü üyelerine, son olarak yazdığı ?Gazetecilik Sevdam? isimli kitabını armağan etti. Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Rotary asamble
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli