Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Rotaryde görev değişimi

Rotaryde görev değişimi

Bandırma Rotary Kulübünün 2009-2010 Dönem Başkanı Murat Ergöz, dün Artake Taş Restaurantta yapılan törenle görevini Erdoğan Çıkrıkçıya devretti.

Bandırma Rotary Kulübü`nün 2009-2010 Dönem Başkanı Murat Ergöz, dün Artake Taş Restaurant`ta yapılan törenle görevini Erdoğan Çıkrıkçı`ya devretti.
Törene; Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel başta olmak üzere, çevre illerin Rotary Dönem Başkanları, Guvernörler, Rotaractlar ve çok sayıda davetli katıldı.
Tören boyunca duygulu olduğu gözlenen Ergöz, dönemi boyunca yaptığı çalışmalar hakkında davetlilere bilgi verdi.
Ergöz, döneminin son oturumunu kapadıktan sonra Rotary Başkanlık Kolyesi`ni Erdoğan Çıkrıkçı`ya teslim etti.
Ergöz konuşmasında şunları kaydetti: "Sizlere başkan olarak son kez hitap ediyorum.
Bu akşam başkanlığı büyük mutlulukla devrediyorum. Güzel ve dolu dolu bir rotary yılı geçirdik. Eminim ki bu dönem yaptıklarımızla uzun bir süre akıllarda iyi bir şekilde kalacaktır. Sloganımızla yüklendiğimiz misyon gerçekten bize çok büyük bir sorumluluk yükledi. Tüm dönem boyu bu slogan doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalıştık. Roteryenler arasında din, siyasi görüş, ırk gibi ayrımlar kesinlikle yoktur. Herkes topluma hizmet etme ideali ile çalışır. İçinde yaşadığımız toplumun uygarlık düzeyini yükseltmeye çalışır. İşte, bu dönem yaşadığımız yöreye uygurlık anlamında en ufak bir katkımız olduysa ne mutlu bize" dedi.
Yeni dönem Başkanı Eczacı Erdoğan Çıkrıkçı, çıtayı yükseltmek için çalışacağını kaydedip, Bandırma Rotary Kulübünü bugünlere taşıyanlara teşekkür etti. 
Konuşmaların ardından davetliler birlikte yemek yiyerek, Başkan Çıkrıkçı`nın yeni başkan oluşunu kutladılar.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli