Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Royal Hastanesi Bandırmaspor´un isim sponsoru oldu

Royal Hastanesi Bandırmaspor´un isim sponsoru oldu

Bandırma Özel Royal Hastanesi bu sezon TFF 1.Ligi´nde mücadele edecek olan Bandırmaspor´un isim sponsoru oldu.

Bandırma Özel Royal Hastanesi bu sezon TFF 1.Ligi´nde mücadele edecek olan Bandırmaspor´un isim sponsoru oldu. Bandırmspor, 2020-2021 sezonunda TFF 1. Lig´de Royal Hastanesi Bandırmaspor adı ile mücadele edecek.
Bandırma Palas Oteli´nde bir araya gelen yöneticiler Bandırmaspor´un 1 yıllık isim hakkı sözleşmesini imzaladılar. İmza törenine Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez ve yönetim kurulu üyeleri, Bandırma Özel Hastanesi Yönetim Kurulu Eş Başkanları Op. Dr. Ercan Sevinç ile Op.Dr.Gürsel Kurt katıldı.
Törende konuşan Bordo-Beyazlı takımın Başkanı Onur Göçmez, Bandırmaspor´un ilk defa yerel bir firmayla isim anlaşması yaptığını söyledi.
Ligde iyi mücadele etmeleri gerektiğini vurgulayan Göçmez "Oynayacağımız lig her şekilde güçlü bir lig. Geçen sene küme düşmekten kurtulan takımımız bu senede şampiyon oldu. Bu senede kurtlar sofrasındayız. TFF 1 benim bir aydır yaptığım incelemeye göre sürprizlerle dolu enteresan bir lig. Çok dikkatli olmalıyız. Finansal anlamda güçlü olan takımın kalacağı. Ödemelerini zamanında yaptığı anda yabancı futbolcuları motive ettiği anda başarının daha fazla yukarı çıkabileceği bir lig. Ben bu tarihi günde değerli hocalarıma çok teşekkür ediyorum." dedi..
Bandırma Özel Hastanesi Yönetim Kurulu Eş Başkanları Op. Dr. Ercan Sevinç ile Op.Dr.Gürsel Kurt´ta imza töreninde yaptıkları konuşmalarda Royal Hastanesi olarak Bandırma´nın güzide futbol takımına isim sponsoru olmaktan gurur duyduklarını söylediler.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli