Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu

Ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde kullanan ve ticareti yapanlarla mücadelesini sürdürüyor.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde kullanan ve ticareti yapanlarla mücadelesini sürdürüyor. Bu kapsamda, il merkezi, Ayvalık, Erdek ve Bandırma´da yakalanan 9 kişiden 2´si tutuklanırken, 7 kişi ise adli işlemlerinin ardından serbest bırakıldılar.
Çalışmalar sırasında 7,90 gram metamfetamin maddesi, 8 gram esrar maddesi, 1 adet ecstasy hap, 20 adet sentetik ecza hap ve 6,25 gram sentetik kannabinoid(bonzai) maddesi ele geçirildi.
RUHSATSIZ SİLAHLAR
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü de çok sayıda ruhsatsız silaha ulaştı.
İl merkezi, Ayvalık, Edremit, Erdek, Havran, Kepsut ve Manyas´ta yapılan çalışmalarda yakalanan 19 kişiden 8´i tutuklandı. Bu arada 3 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait 3 adet kartuş, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet markası ve modeli olmayan tüfek ve bu tüfeğe ait 3 adet kartuş, 1 adet markası ve modeli belirsiz pompalı tüfek, 1 adet markası ve modeli belli olmayan kurusıkı tabanca ele geçirildi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Ruhsatsız silahlar uyuşturucu
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı