Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Rus seyahat acentaları Balıkesir´de

Rus seyahat acentaları Balıkesir´de

45 Rus turizm acente temsilcisi Balıkesir´e geldi.

45 Rus turizm acente temsilcisi Balıkesir´e geldi.
Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO), Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, NTK Intourist ve Istantour işbirliğinde, charter seferler ile İstanbul´a gelen ve tatillerini Türkiye´de geçirmek isteyen tarih, kültür ve gastronomi meraklısı Rusları bölgeye çekmek için çalışma başlatıldı.
ÇARO üyesi profesyonel turist rehberleri eşliğinde, Edremit ilçesi Kazdağları eteklerinde M.Ö 10. yüzyılda kurulduğu düşünülen Antandros Antik Kenti´ni büyük bir ilgi ve hayranlıkla gezen acente temsilcileri, Antandros sikkelerinden Yağcıbedir halılarına uzanan eşsiz bir yolculuk gerçekleştirdi.
Balıkesir´in tarihi, coğrafi ve kültürel zenginlikleri ile ağırlanan basın mensuplarının içinde ATOR, Interfax Haber Ajansı, Moskovskiy Komsomolets, Tourprom, Tourdom, Kommersant gibi hem Rusya ana akım medyasının hem de turizm basının büyük isimleri vardı.
Tanıtım turunun Balıkesir ayağında gezi Antandros Antik Kentinin bulunduğu Altınoluk ile başladı. Sarıkız Etnografya Müzesi, Edremit, Havran ve Balıkesir Merkez ziyareti sonlandıktan sonra, kentin şifalı suları ile tanışan olan Rus acente temsilcileri Agiros Termal Otel´de konakladı.
Acente yöneticilerinin Balıkesir´den hayranlıkla ayrıldıkları belirtilirken, bu tanıtım turlarının geri dönüşlerinin olumlu olması bekleniyor. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: seyahat acentaları Balıkesir
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı