Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Rüzgar Kızlar İl Şampiyonu

Rüzgar Kızlar İl Şampiyonu

Balıkesir Okullararası İl Şampiyonluğu Kros Yarışmaları Balıkesirde yapıldı.

Balıkesir Okullararası İl Şampiyonluğu Kros Yarışmaları Balıkesir`de yapıldı.
Geçtiğimiz Salı günü düzenlenen şampiyonaya katılan Erdek 18 Eylül Ortaokulu yıldız kız kros takımı bir başarıya daha imza attı.
Erdek 18 Eylül Ortaokulu Müdürü Zeki Bay ve Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan eşliğinde yarışmalara katılan Erdek 18 Eylül Ortaokulu yıldız kız kros takımının il şampiyonu olarak ilçeye dönmesi sevinçle karşılandı.
Şampiyonlar Türkiye Şampiyonluğu finalleri için koşacak
Balıkesir Okullararası İl Şampiyonluğu Kros Yarışmalarında dereceye giren atletlerimiz Rümeysa Öztürk, Aleyna Çakmak, Buse Özel, Edanur Karaduman, Hilayda Arslan ve Yeşim Tanrıverdi Balıkesir`i temsilen 16 Şubat 2014 tarihinde Türkiye Şampiyonluğu Finallerine katılabilmek için Adana, Aydın, Bursa, Diyarbakır, Samsun ve Trabzon illerinden birisinde Bölge/Grup Şampiyon-luğu için ter dökecekler.     
Balıkesir`in MHP`li Başkanı atletleri makamına kabul etti
Erdek 18 Eylül Ortaokulu Müdürü Zeki Bay, yaptığı açıklamada, başarımızın hemen arkasından kendilerini makamlarına davet ederek kutlayan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`a yaptıkları katkılardan ve davetlerinden dolayı teşekkür ettiğini kaydetti.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`un kendilerine Türkiye Şampiyonluğu yolunda başarılar dilediğini paylaşan Okul Müdürü Zeki Bay, 6 yıldan beri Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan eşliğinde çalışan özverili ve mücadeleci kızlara ve öğretmenlerine Türkiye Şampiyonası yolunda başarılar dileyerek her türlü katkıyı sunamaya hazır olduğu sözünün kendilerine verildiğini bildirdi.
Erdek Cottonland İşletmelerinin sahibi Z. Haluk Nazlıoğlu`nun da Balıkesir`deki yarışmalara katılırken kendilerine yardımcı olduğuna dikkat çeken Bay, Nazlıoğlu`na da yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli