Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Rüzgar Kızlar İzmirde yarışacak

Rüzgar Kızlar İzmirde yarışacak

İlköğretim Okullar arası Türkiye Puanlı Atletizm Şampiyonasında ilçemizi gururla temsil eden Halitpaşa İlköğretim Okulunun kız atletizm takımı şimdi İzmirde düzenlenecek Naili Moran Atletizm yarışmasına hazırlanıyor.

Halitpaşa İlköğretim Okulu`nun rüzgar kızları hız kesmiyor.
İlköğretim Okullar arası Türkiye Puanlı Atletizm Şampiyonasında ilçemizi gururla temsil eden Halitpaşa İlköğretim Okulu`nun kız atletizm takımı şimdi İzmir`de düzenlenecek Naili Moran Atletizm yarışmasına hazırlanıyor.
Geçtiğimiz ay Eskişehir`de düzenlenen İlköğretim Okullar arası Türkiye Puanlı Atletizm Şampiyonasında topladığı puanlarla Türkiye 9.luğunu kazanan Erdek Halitpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri, 29-30 Haziran İzmir`de düzenlenecek Naili Moran 16 yaş altı atletizm yarışmaları için çalışmalarını Öğretmen Niyazi Gülhan nezaretinde Erdek 18 Eylül stadında sürdürüyorlar.
Antremanlar hakkında bilgi veren başarılı öğretmen Niyazi Gülhan öğrencileri ile birlikte çalışmaktan çok mutlu olduğunu söyleyip, şampiyon kızları organizasyonlarda yarıştırarak tecrübe kazanmalarıyla önümüzdeki dönemlerde daha başarılı olmayı hedefliyoruz. Öğrencilerim istekli bende istekliyim, elimizden geleni yaparak bu ay sonu İzmir`de yapılacak yarışlara ilk kez katılacağız. Çalışmalarımızı her gün saat 19.00 gibi Erdek Stadında sürdürüyoruz. Öğrencilerime güvenim her zaman olduğu gibi yine tam. Dilerim iyi sonuçlar alarak Erdek`imize döneriz" dedi. 
Haber : Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı