Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Rüzgar Kızlar yarışa hazır

Rüzgar Kızlar yarışa hazır

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenevi Niyazi Gülhanın talebeleri çalışmalarını tamamladı.

Erdek 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmenevi Niyazi Gülhan`ın talebeleri çalışmalarını tamamladı.
Balıkesir Gençlikspor Kulübü adına 6-7 Şubat 2013 tarihlerinde İstanbul`da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Salon Atletizm şampiyonasına katılacak sporcularının hazırlık çalışmalarını sürdüren Niyazi Gülhan, antremanlara ara vererek artık yarış gününü beklemeye başladı.
Erdek 18 Eylül Stadında hafta sonu Erdek 18 Eylül Ortaokul Müdürü Zeki Bay`la buluşan Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan, yaptıkları çalışmalar hakkında okul müdürünü bilgilendirdi.
Talebelerine son antremanı yaptıran Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan, çalışmalardan son derece memnun olduğunu açıkladı.
Atletizm sevgisini öğrencilere aşılamakla gelecekte daha iyi öğrenciler bulabileceklerine inandığını belirten Gülhan, "İlk kez katılacağımız salon atletizm müsabakalarımızdan iyi dereceler bekliyorum.
Baştarafı Sahife 1`de
Örneğin bu gün son yaptığımız deneme yarışında Aleyna Çakmak öğrencimizin 300 metreyi 46.96`da koşarak Türkiye Okullararası katılım derecesini yakalamış olması beni çok mutlu etmiştir. Umuyorum bu başarılı koşusunu İstanbul`da da tekrarlar. Bu gün burada Buse Özel, Aleyna Çakmak, Yeşim Tanrı verdi, Tuhçe Sarı, Ezgi Çam, Eda Nur Karaduman, Cansu Sarı, Perihan Akşit, Nazlıcan Kaplan ve Aleyna Ayaydın`ın katılımı ile  60 metre engelli, disk atma, cirit atma ve 300 metre çalışmalarında bulunduk. İstanbul yarışmaları için hazırlıklarımızı tamamladık ve yarışma gününün sabırsızlıkla beklemeye başladık. İlçemiz halkının bizimle birlikte olduğunu biliyoruz. İnşallah Erdek`e başarılarla döneceğiz" dedi.
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false