Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Rüzgarın ışıklarından engellilere destek

Rüzgarın ışıklarından engellilere destek

Motosiklete olan sevdaları yüzünden bir araya gelerek rüzgarın ışıkları unvanını alan 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği üyeleri engelliler gününde onlarla beraberdi.

Motosiklete olan sevdaları yüzünden bir araya gelerek rüzgarın ışıkları unvanını alan 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği üyeleri engelliler gününde onlarla beraberdi.
2008 tarihinde kurulan 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği  "Serseri Motorcular`` tabirini yaptıkları etkinlikler ile ağızlardan ve akıllardan siliyorlar.
Engelliler günü dolayısı ile bir araya gelen 10Riders Motosiklet Derneği üyeleri, Balıkesir TOKİ`de bulunan, Sevgi Özel Eğitim Uygulama Merkezine yaptıkları ziyaret ile engelli öğrencilere unutulmaz anı bıraktılar. 
Birlikte pasta kesen dernek üyeleri ve öğrenciler, sonrasında birlikte motosiklet sürüşü yaparak, öğrencilerle normal bireyler gibi bir faaliyette bulunmanın sevincini doyasıya yaşadılar. Etkinlik sonrası okul yöneticileri, kulüp başkanı Özgür Candar`a teşekkür belgelerini sundu.
Rüzgarın ışıkları Kültür ve Sanat Merkezinde
Okuldan ayrıldıktan sonra Salih Tozan Kültür ve Sanat Merkezi`nde Engelliler Derneğinin hazırlamış olduğu, ``3 Aralık Engelliler Günü`` etkinliğine katılan motosiklet tutkunları, salonda açtıkları `` Biz Engelli Dostuyuz`` pankartı ile izleyicilerden yoğun alkış aldı. Motosikletçi ağabeylerinin kasklarını takan miniklerimiz çok mutluydular.
10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Candar, Engelliler Günü etkinliğine katılmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, ``Biz sadece sürmüyoruz. Kulüp üyelerimizin her biri sosyal yardımlaşma bilincine sahip kişilerden oluşuyor. Her insan potansiyel bir engellidir, bunun farkındayız. Engelli arkadaşlarımıza her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Bizlerde risk oranı yüksek potansiyel engellileriz. Onların bir nebze yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize. Kulübümüzü bu tür faaliyetlerde daha çok göreceksiniz. İnşallah örnek teşkil eder ve insanlarımızın duyarlılıklarını arttırabiliriz." dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli