Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Saadet Partisi Erdek İlçe Başkanlığı törenle açıldı

Saadet Partisi Erdek İlçe Başkanlığı törenle açıldı

Erdek´te ilk kez Saadet Partisi İlçe Başkanlığı hizmet binası açılarak hizmete girdi.

Dün gerçekleşen, SP Erdek İlçe Başkanlığı hizmet binasının açılışına Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Ahmet Balaban, Saadet Partisi Erdek İlçe Başkanı Mustafa Köse, Erdek Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Tetik, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba ile Saadet Partisi´nin üyeleri katıldı.
Parti binasının açılışında konuşan Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Ahmet Balaban, Erdek´te ilk kez Saadet Partisi´nin binasının açıldığını söylerken "Ülkemizin seçim sürecinde olduğu bugünlerde bizde diğer partilerle yarış halindeyiz. Bu yarış seçime kadar sürecek.

Siyaset insan yönetme sanatıdır. Teşkilatlar bu yüzden vardır. Sesimizi bir yerden duyurmak için varız. Ama bunu kavgaya dönüştürmemeliyiz, bizler kardeşiz. Seçim sürecinde biz il olarak eksiklerimize baktık ve birkaç ilçede teşkilat eksikliğimizi gördük. Siyasi partiler en büyük sivil toplum kuruluşlarıdır. İkinci sorun Adalettir. Bu ülkede adalete güvensizlik % 85´e çıkmıştır. Üçünçü sorun ise maalesef ekonomidir. Bir ülkede yatırım yapılmadan hazineye ayrılan payın çoğunluğu faizlerdir. Biz Balıkesir ilinde 20 ilçede varız. Bu sorunların çözümü için 24 Haziran´da bir şenlik olacaktır" dedi.
Parti açılışı sırasında vatandaşa lokma hayrında bulunuldu.

Haber : Tuncay Ertan



Fehmi Özen
12.05.2018 23:23:34
Konu ile ilgili kısa video; https://www.facebook.com/saadetbandirma/videos/2115792335334321/

  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli