Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

Saadet Partisi ziyaretlerini sürdürüyor

Saadet Partisi Erdek İlçe Teşkilatı, ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Erdek İlçe Teşkilatı, ilçemizde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Saadet Partisi Erdek İlçe Başkan Vekili Yasir Samet Dirice ve yönetim kurulu üyelerinin ilk ziyareti Erdek Belediyesi oldu.
Saadet Partisi Erdek İlçe Başkan Vekili Yasir Samet Dirice ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerince Salı günü yapılan belediye ziyaretinde, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı makamında ziyaret edildi. 

Hak mahrumiyeti sona ererek yeniden görevine başlayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´ya başarılar dileyen Saadet Partisi Erdek İlçe Başkan Vekili Yasir Samet Dirice ve beraberindeki yöneticilere, Belediye Başkanı Sarı teşekkür etti.
Saadet Partisi Erdek İlçe Teşkilatı ziyaretinin 2. durağı AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı oldu.
AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı´nda gerçekleşen ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Kudret Yangal´a asaleten atandığı ilçe başkanlık görevinin hayırlı olması dileğini ileten Saadet Partisi Erdek İlçe Teşkilatı mensupları, AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı´nın 30 Mart 2020 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurulu´nda da başarılar diledi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal´da, Saadet Partisi Erdek İlçe Teşkilatının, partisine yaptıkları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Haber: Tuncay Ertan



BAYRAM ALICI
2.02.2021 11:31:01
saadet partisi gibi ehli sünnete baglı olarak bildigimiz ve düşündügümüz bir partiye başkan vekilligi olarak yasir samet dirice denen üçkagıtçı sahtekar dolandırıcı milletin evini arabasını sattırıp parasını alıp kaçan bir adamı o mevkide görmek partiniz adına utanç verici bir durumdur

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı