Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Saadet Partisi´nden Kudüs Mitingi´ne katılım çağrısı

Saadet Partisi´nden Kudüs Mitingi´ne katılım çağrısı

Saadet Partisi Erdek İlçe Başkanı Mustafa Köse, 9 Şubat´ta İstanbul-Yenikapı´da düzenleyecekleri Büyük Kudüs Mitingi hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Erdek İlçe Başkanı Mustafa Köse, ABD Başkanı Donald Trump´ın ?Yüzyılın Anlaşması? olarak tanımladığı sözde Ortadoğu Barış Planı ardından bu hafta sonu İstanbul´da düzenlenecek Büyük Kudüs Mitingi hakkında gazetemize konuştu.
Saadet Partisi Erdek İlçe Başkanı Mustafa Köse, Saadet Partisi Genel Merkezi´nin ?Yüzyılın Zorbalığına Karşı Kudüs İçin Ayağa Kalk? sloganıyla organize edeceği miting için hummalı bir çalışma yürüttüğünü ifade ederek, Saadet Partisi öncülüğünde yapılan miting ile ABD ve İsrail´in planına karşı Filistin´in yanında yer alındığı en yüksek sesle ifade edileceğini kaydetti.
Büyük Kudüs Mitingi´nin, Filistin´e dair uygulanan hain planlara karşı bir duruş sergilemek, İslam ülkeleri yöneticilerini bu planın bertaraf edilmesine yönelik somut adımlar atmaya sevk etmek, başta Filistin olmak üzere, Doğu Türkistan, Keşmir, Arakan gibi birçok mazlum coğrafyadaki mağdurlara umut, heyecan ve cesaret vermek için düzenlendiğinin altını çizen Saadet Parti İlçe Başkanı Köse, konuşmasını şu sözlerle bitirdi: ?Bu önemli ve tarihi mitingimize başta Erdek´li hemşerilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Sesimizi bütün dünyaya duyurmak adına atacağımız bu adım sorumluluklarımızı yeniden hatırlamamıza vesile olacaktır. Hepinizi Yenikapı Meydanı´ndaki görevimizi yapmaya davet ediyorum.?
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli