Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sabıkalı kavşakta yine trafik kazası

Sabıkalı kavşakta yine trafik kazası

Bu kavşak çok tehlikeli demiştik

18 Nisan 2012 tarihinde yaptığımız haberle, "Bu kavşaklar, tehlikeye davetiye çıkarıyor" diyerek yetkilileri uyarmıştık.
Trafik uyarı lambalarının olmadığı sabıkalı okul kavşağında faciadan dönüldü.
Erdek Okul Caddesinden Hükümet Caddesine çıkış noktasında trafik lambalarının olmadığı ve sabıkalı kavşak olarak adlandırılan Erdek`te bugün akşam saatlerinde trafik kazası gerçekleşti. 
Kazada Hükümet Konağından otogara doğru sağ şeritten gelen Yılmaz Dağlı(20 ) yönetimindeki 10 ACR 71 plakalı motosiklet, Okul Caddesinden Kemal Balıkesir Caddesine geçmekte olan F.B.(56) yönetimindeki 10 T 7143 plakalı araçla feci şekilde çarpıştı.
Kazada, motosiklet sürücüsü Yılmaz Dağlı ile arkasında taşıdığı Ozan Yaslar (21) yaralandı. Otomobil sürücüsü ise kazayı yaralanmadan atlattı.
Erdek Devlet Hastanesinden 200 metre uzaklıkta meydana gelen trafik kazasında yaralanan motosiklet sürücüsü 112 Acil Ambulansın gelmesini 10 dakika bekledi.
Kaza yerine geç gelen ambulansa yaralı motosiklet sürücüsü ile arkadaşı ambulansa konurken, çevrede bulunan vatandaşlar ambulans görevlilerine yoğun tepki gösterdi. 
Yaralı motosiklet sürücüsü ile arkadaşı, ambulansla Erdek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Çevrede toplanan vatandaşlar kazanın olduğu sıralarda yetkililere seslenerek; "Artık yeter bu kaçıncı kaza, her defasında söylüyoruz bu kavşağa mutlak trafik uyarı lambalarının yapılması gerekiyor  fakat yetkililer bu durumu sadece  seyrediyor, kazalar da olmaya devam ediyor, yazık değil mi? bir vatandaşımızın yaralanması ya da ölmesi…diyerek tepkilerini dile getirirlerken kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli