Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Sağlık Ocağı ile Çerkez Camisi Meydanı yenileniyor

Sağlık Ocağı ile Çerkez Camisi Meydanı yenileniyor

Erdek Belediye Başkanlığı Sağlık Ocağı Meydanı (Eski İtfaiye Meydanı) ile Çerkez Camisi Meydanını yeniden düzenlemek üzere harekete geçti.

Erdek Belediye Başkanlığı Sağlık Ocağı Meydanı (Eski İtfaiye Meydanı) ile Çerkez Camisi Meydanını yeniden düzenlemek üzere harekete geçti.
Erdek Belediyesi`nin, ilçenin kent dokusunu güzelleştirmek, bakımlı alanların sayısını artırmak ve trafik düzenlemelerini tamamlamak üzere sürdürdüğü meydan yenileme çalışmaları kapsamında 1 No`lu Sağlık Ocağı Meydanı ile Çerkez Camisi Meydanını yenileme yapım işi ihalesini gerçekleştirdi.
Erdek Belediyesi 2012 yatırım programı kapsamında hayata geçirilecek projeler arasında bulunan, Atatürk Mahallesi Sağlık Ocağı Meydanı ve 9 No`lu Sokağın devamında Alaattin Mahallesi Çerkez Cami Meydanına kadar devam edecek meydan-yol ve tretuvar yapım işinin bu ayın sonunda başlaması bekleniyor.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın 2012 yatırım programı kapsamında yer alan Sağlık Ocağı ile Çerkez Camii Meydanlarında yapılacak düzenleme çalışmalarının devamında, Atatürk Mahallesi`nde bulunan 1 No`lu Sağlık Ocağı meydanına yakın 9 No`lu Sokak, Alaattin Mahallesi`nde Hüseyin Bey Caddesi, 9, 14 ve 19 No`lu sokakların yol ve tretuvar yapım çalışmalarının Haziran ayının ortalarına kadar tamamlanıp hizmete girmesi için tüm hazırlıkların yapıldığı belirtildi.
Söz konusu meydan ve cadde ve sokakların yapım işi ihalesinin yapıldığını işaret eden Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, düzenlenen ihaleye katılan firmaların verdikleri tekliflerin ihale komisyonu tarafından incelendiğini kaydedip, komisyonun ihale yapım işini onaylamasının ardından, yer teslimi yapılarak başlanacak işin 1,5 ay gibi bir sürede bitirilip, mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını açıkladı.
Söz konusu ihalenin, İhale Komisyonu tarafından onaylanmasıyla, her iki meydana kumlamalı parke, cadde ve sokaklara damla parke, tretuvarlara ise prizma parke taş kaplaması yapılacak olup işin tamamlanmasıyla 5 bin 200 metre karelik bir alanda düzenleme yapılmış olacak.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false