Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN HAYDİ YÜZMEYE

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN HAYDİ YÜZMEYE

Altıeylül Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında Atatürk Yüzme Havuzu ile ilgili protokol imzalandı.

Protokol ile ilgili bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu şunları dile getirdi: "Geçmiş yıllarda da zaten Altıeylül Belediyesi yüzme havuzumuzu kullanıyormuş. Bu sene Sayın Başkanımızın talepleri doğrultusunda yüzme havuzumuzun tamamının kullanımını Altıeylül Belediyemize bıraktık. Beraberce inşallah yüzme havuzumuzda binlerce çocuğumuza, gençlerimize ve yetişkinlerimize hizmet etmek istiyoruz, elimizden geldiğince yanlarında olacağız. Havuzumuz her daim gençlerimizin çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin hizmetinde olacaktır." dedi.
Başkan Hasan Avcı ise protokolün hayırlı olmasını dilerken şöyle konuştu: ?Altıeylül Belediyesi olarak Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile en çok protokol yaptığımız kurumların başında yer alıyor. Burada yazın, özellikle gençlerimizin üzme sporunu yapabilmeleri için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız dedik. Tabii sadece gençler değil, yetişkinler de havuzdan yararlanma imkanı bulacaklar. Altıeylüllü vatandaşlarımız her şeyin en güzeline layık. Vatandaşlarımızın konforunu düşünerek, onlar için güzel olan ne varsa taşın altına elimizi koyarak katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Eylül ayı sonuna kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürlüğümüzün de katkılarıyla hizmet vermeye devam edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun." dedi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli