Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sahil Mahallesi Muhtar adayı Sarıgöl ?Muhtarlar siyaset yapamaz?

Sahil Mahallesi Muhtar adayı Sarıgöl  ?Muhtarlar siyaset yapamaz?

Erdek İlçesi Sahil Mahallesi Muhtar adayı Zübeyde Sarıgöl, muhtarların vazifesinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirterek, muhtarlıkların siyaset yapma yeri olmadığını hatırlattı

Erdek İlçesi Sahil Mahallesi Muhtar adayı Zübeyde Sarıgöl, muhtarların vazifesinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu belirterek, muhtarlıkların siyaset yapma yeri olmadığını hatırlattı.
Erdek Sahil Mahallesi Muhtar Adayı Zübeyde Sarıgöl, son günlerde hakkında çıkan asılsız haberlere açıklık getirdi.
Sarıgöl, gazetemize yaptığı açıklamada kendisinin, ülkeyi bölmek isteyen siyasi partiler hariç her partiye eşit mesafede olduğunu söyleyerek, muhtarların vazifesinin vatandaşa hizmet etmek olduğunu, muhtarlıkların siyaset yapma yeri olmadığını ifade etti.
Sarıgöl, devam eden konuşmasında şöyle konuştu: "Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte bazı kesimler şahsımı AK Parti´ye yakın olduğumu söyleyerek hakkımda dedikodu yaptıklarını üzülerek öğrendim. 

Muhtarlık yerel yönetimin kılcal damarıdır. Demokrasinin temel taşıdır. Siyasetten öte tarafsız ve uzlaştırıcı olmalıdır. Muhtarların herhangi bir siyasi görüşün içerisinde olmaması gerekir. Muhtarlarımız vatandaşlarına siyasi görüşlerine göre ayrım yapmamalıdır. Mahalleme hizmet etmek amacı ile çıktığım bu yolda hiç bir siyasi parti ile yakınlığım söz konusu değildir. Ben mahalleme sadece hizmet etmek istiyorum, kaldı ki seçime birlikte gireceğim azalarımın içinde bölücü terör örgütünü temsil eden siyasi parti haricinde, diğer her siyasi partilerden isimler vardır. Hakkımda çıkarılan bu tür dedikodulara seçmenlerimin itibar etmemelerini istiyorum."
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli