Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Sahil bandı için harekete geçildi

Sahil bandı için harekete geçildi

Erdek Sahil Mahallesi Çuğra Bölgesi’nde yer alan, Ali Haydar Sarı Sahil Bandı’nda Peyzaj ve Çevre Düzenleme çalışmaları için harekete geçildi.

  Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, Ali Haydar Sarı Sahil Bandında gerçekleştireceği peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları için Erdek Belediyesi’nde toplantı yapıldı.  
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Koray Başa ve Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili daire başkanları, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran ve Belediye Meclis üyeleri Erdek Belediyesi’ni ziyaret ederek, Erdek Belediye Başkan Vekili Nimet Kalafat ile bir araya geldi.                 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Koray Başa, toplantıda yaptığı konuşmada, Ali Haydar Sarı Sahil Bandındaki doğalgaz ve altyapı kazılarının ardından, Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılacak peyzaj ve çevre düzenleme projesi hakkında bilgileri paylaştı.  
Erdek Belediyesi’nde yapılan bilgilendirme toplantısı sona erdikten sonra, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Koray Başa başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi’nin konuyla ilgili daire başkanları, Erdek Belediye Başkan Vekili Nimet Kalafat, Erdek Belediyesi İmar ve Fen İşleri Müdürlüğü görevlileri, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran, Belediye Meclis Üyeleri, Sahil Mahallesi Muhtarı Semra Baycan ile Otel-Motel İşletme sahipleri Ali Haydar Sarı Sahil Bandında incelemelerde bulundu. Haber: Tuncay Ertan 



Anahtar Kelimeler: Sahil bandı harekete geçildi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı