Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Sahte doktoru kaymakam enseledi

Sahte doktoru kaymakam enseledi

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel´in dikkati sahte doktoru yakalattı.

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel´in dikkati sahte doktoru yakalattı.
Edinilen bilgiye göre, Sonel´in makamına gelen ve kendisini Colombia Üniversitesi Başkan Yardımcısı ve doktor olarak tanıtan Mehmet Özkan Demir, sosyal yardımlaşma vakfından kendisine nakdi yardımda bulunulmasını talep etti.
Demir´in hareketlerinden şüphelenen Sonel, gizlice İlçe Emniyet Müdürü Haydar Kılıç´ı arayarak şahsın Genel Bilgi Toplama (GBT) sistemi üzerindeki bilgilerinin araştırılmasını istedi. Demir´in, yapılan GBT sorgusunda daha önce de benzer girişimlerde bulunduğu ortaya çıkınca polis tarafından gözaltına alındı.
Kaymakam Sonel, gazetecilere yaptığı açıklamada, ?İlçe kaymakamı olarak Salı günleri vatandaşların sorunlarını dinleyerek geçiriyoruz. Kendisini Colombia Üniversitesi Başkan Yardımcısı olarak tanıtan Mehmet Özkan Demir, bana gelerek sosyal yardımlaşma vakfından nakdi para yardımında bulunulmasını talep etti. Kendisinin şüpheli ve endişeli hali üzerine diğer telefondan emniyet müdürlüğünü arayarak şahsın GBT´sinin yapılmasını talep ettim. Daha sonra yetkili arkadaşlar Demir´i gözaltına aldı.? dedi.
İLK HABER



Anahtar Kelimeler: Sahte doktoru kaymakam enseledi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı