Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sahte Türk Telekom yeleği giyen kablo hırsızları yakalandı

Sahte Türk Telekom yeleği giyen kablo hırsızları yakalandı

Balıkesir’in körfez ilçelerinde, kendilerini Türk Telekom saha personeli gibi göstererek, Türk Telekom Müdürlüğü’ne ait maddi değeri yaklaşık 600.000 TL olan 2.524 metre haberleşme nakil kablosu kimliği belirsiz kişi ya da kişiler

Balıkesir’in körfez ilçelerinde, kendilerini Türk Telekom saha personeli gibi göstererek, Türk Telekom Müdürlüğü’ne ait maddi değeri yaklaşık 600.000 TL olan 2.524 metre haberleşme nakil kablosu kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. 
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı’nca olayın aydınlatılmasına yönelik Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Asayiş Timlerinden özel bir ekip oluşturuldu. Yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; Ayvalık İlçesi, Altınova Mahallesi, Anafartalar Caddesi üzerinde 23 Eylül 2021 tarihinde üzerlerine Türk Telekom Müdürlüğü’ne ait reflektif yelek giyerek, yol üzerine duba ve uyarı levhalarını yerleştirmek sureti ile çalışma yapan İ.Ö., M.B., R.K. ve V.K. isimli şüpheliler suç aletleri ile birlikte suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızlık zanlıları 24 Eylül 2021 tarihinde sevk edilmiş oldukları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine sevk edildi. 
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli