Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Saka, AKP-CHP koalisyon görüşmelerini değerlendirdi

Saka, AKP-CHP koalisyon görüşmelerini değerlendirdi

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ?Milletin emanetinden bahsederek koltuk zapt edenler, milletimizden gerekli cevabı alacaklardır.? dedi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ?Milletin emanetinden bahsederek koltuk zapt edenler, milletimizden gerekli cevabı alacaklardır.? dedi.
Saka, koalisyon görüşmelerinin sona ermesiyle ilgili bir değerlendirmede bulundu.
CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun yanında olduklarını söyleyen Başkan Saka, ?Milletin emanetinden bahsederek koltuk zapt edenlerin, en kısa sürede milletimizden gerekli cevabı alacaklarına yürekten inanıyorum.? diyerek iddialı konuştu.
Saka, sosyal medya hesapları üzerinden basına ve kamuoyuna başlığı ile yaptığı açıklamada CHP´nin her kademesi olarak olası bir erken seçime hazır olduklarını ifade etti.
Saka, açıklamasında şunları kaydetti: ?Ülkemizin en temel sorunlarını ön yargılarından arınmış ve siyasi hesap yapmadan görüşebilmek, cesaretin yanı sıra memleket sevdası gerektirmektedir. Bu doğrultuda; terör belasının çözüme kavuşması ve yurttaşlarımızın daha güzel ve yaşanabilir bir gelecek talepleri ile ekonomik ve siyasi gelişmeler ışığında en makul ve evrensel ilkelerle oturduğu masadan alnı açık ve başı dik bir şekilde kalkan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu´nun yanında olmaya devam edeceğiz. Milli iradeden dem vuranların, milletin mesajını ve istikametini doğru okuyamadıklarını da bu görüşmelerde bir kere daha görmüş olduk. Ayrıca, memleketin ve memleket evlatlarının geleceğini düşünenler ile siyasi geleceklerini düşünenlerin kimler olduğunu da bu istikşafi görüşmeleri net bir şekilde tekrar ortaya koymuştur. Partimizin her kademesi, olası bir erken seçime hazır durumdadır. Milletin emanetinden bahsederek koltuk zapt edenlerin, en kısa sürede milletimizden gerekli cevabı alacaklarına yürekten inanıyorum.?
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false