Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Saka, atıl durumdaki asfalt şantiyesine can verdi

Saka, atıl durumdaki asfalt şantiyesine can verdi

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediyenin atıl durumda olan asfalt tesisini hizmete soktu.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, belediyenin atıl durumda olan asfalt tesisini hizmete soktu.
Edremit Belediyesi´nde Başkan Kamil Saka´nın göreve gelmesinden sonra başlayan toparlanma süreci başarı ile geride bırakılıp yatırımlara hız verildi.
Belediye Başkanı Kamil Saka´nın talimatı ile atıl durumda olan belediyeye ait asfalt şantiyesinin gerekli bakım ve onarımları yapılarak hizmete açıldı.
Günlük 600 ton sıcak asfalt üretim kapasitesi bulunan asfalt şantiyesinde üretilen sıcak asfalt malzemesi ile öncelik şehrin dört bir yanında asfaltlama yapılıyor.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ?Belediyemize ait tüm kazanımları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Belediyemize ait asfalt şantiyesini hizmete sokarak asfaltlama da önemli oranda tasarruf sağlıyoruz. Kendi ürettiğimiz asfalt ile daha ekonomik bir şekilde, daha fazla alanda asfalt kaplama gerçekleştireceğiz. Edremitlilerin bizlere verdiği sorumluluğun bilinci içerisinde Edremit´i çağdaş ve modern bir kent haline getirebilmek için yatırımlarımızı ve yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz. Hazırlanan program doğrultusunda 2015 yılının ikinci yarısında da çalışmalarımıza daha da artan bir tempoda devam edeceğiz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli