Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Saka, daire müdürleriyle durum değerlendirmesi yaptı

Saka, daire müdürleriyle durum değerlendirmesi yaptı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile her ay değerlendirme toplantısında bir araya geliyor.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile her ay değerlendirme toplantısında bir araya geliyor. Daire müdürlerini tek tek dinleyen, yapılan çalışmalar ve planlanan projeler ile ilgili karşılıklı istişarede bulunan Başkan Saka, ?Edremit´i daha modern, daha çağdaş ve daha yaşanabilir güzel bir kent haline getirebilmek için çalıştıklarını açıkladı.
Toplantıda, önümüzdeki günlerde hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili olarak da daire müdürlerinin görüşlerini alan Başkan Saka, ?Yaz mevsimi nedeniyle nüfus olarak en yoğun günleri yaşadığımız ilçemizde hizmetleri aksatmadan yerine getiriyoruz. Yoğunluğun had safhaya ulaşacağı Ağustos ayında tüm müdürlüklerimiz olarak gerekli hazırlıklarımızı yaptık.? dedi.
Başkan Saka, yaşanabilecek aksaklıklarında kısa süre içerisinde tespit edilip giderilmesi için daire müdürlerine talimat verdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli