Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Saka, devir teslim törenine katılmadı

Saka, devir teslim törenine katılmadı

Edremit Belediye Başkanı Arslan göreve başladı.

Edremit Belediye Başkanı Arslan göreve başladı.
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Edremit Belediye Başkanı seçilen Millet İttifakı CHP adayı Selman Hasan Arslan, düzenlenen devir teslim töreni ile göreve başladı.
Edremit Belediyesi Hizmet Binasında basının karşısına çıkan Arslan, burada yaptığı konuşmada Edremit Belediye Başkanı olarak görev yapmış ancak bugün hayatta olmayan belediye başkanlarını rahmetle anıp, belediye başkanı olarak ilçeye hizmet etmiş Ahmet Öner, Necdet Eke, Tuncay Kılıç ve Kamil Saka´ya teşekkür etti.
Akçay´ın kurucu Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu´nu da unutmayan Arslan, kısıtlı imkânlarıyla Akçayı Akçay yapan değerli büyüğüm şeklinde hitap ettiği Cahit İnceoğlu´nu rahmetle andı.
Arslan, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Belediyeyi vatandaşla barıştıracağız. Kapıları duvarları yıkacak size gönlümüzü, kalbimizi, gözümüzü, kulağımızı, beynimizi, aklımızı açacağız. Kimsenin işiyle, aşıyla, ekmeğiyle uğraşmayacağız. Daha çok iş daha çok aş daha çok ekmek diyoruz. Bu yol asla yalnız yürünecek bir yol değil. Sağolun bizi yalnız bırakmadınız. Seçim döneminde birlikte yürüdük. Ama yorulmak yok, dinlenmek yok. 5 yıl beraber yürümeye var mısınız? Bir hayalim var demiştim. Bu hayale hep birlikte ortak olduk. Bu hayal hepimizin özlemini çektiğimiz, mutlu ve güzel Edremit için gece gündüz çalışmaya var mısınız? Durmak ve yorulmak nedir bilmeden birlikte Edremit´i güzelleştireceğiz.?
Edremit eski Belediye Başkanı Kamil Saka´nın katılmadığı törende eski Meclis Üyesi Fahri Yaşar yeni başkan Hasan Arslan´ı çiçeklerle karşılayarak görevi devretti.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli