Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Saka, EXPO Fuarında

Saka, EXPO Fuarında

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, İzmir´de düzenlenen Kent Expo 2015 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı ile 3. Uluslararası Su Kongresi´ne katıldı.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, İzmir´de düzenlenen Kent Expo 2015 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı ile 3. Uluslararası Su Kongresi´ne katıldı.
Kent ihtiyaçlarına yönelik pek çok yeniliği aynı çatı altında buluşturan fuarın açılışına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve çok sayıda belediye başkanı katıldı.
Saka, İzmir Büyükşehir Belediyesi´nin ev sahipliğinde 8-11 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Kent Expo 2015 3. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı´na katıldı.
İzmir´in C Salonu´nda gerçekleştirilen fuarın açılışına ev sahibi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu´nun yanı sıra milletvekilleri, yurt içi ve yurt dışından çok sayıda belediye başkanı katıldı. Yerli ve yabancı sektör temsilcileriyle yerel yönetimleri bir araya getiren fuarda, kent ihtiyaçları konusunda kentin ve kentlinin yaşamını kolaylaştıracak ürün ve hizmetler 3 gün boyunca tanıtılacak. Bu yıl ana teması ?Su ve Atık Yönetimi? olarak belirlenen Kent Expo Fuarı´nda eş zamanlı olarak 3. Uluslararası Sürdürülebilir Su Yönetimi Kongresi gerçekleştiriliyor. Fuarın açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, teknolojik yeni iş makineleri ve cihazların belediyelerin hizmet kalitesi ve hızını artıracağını söyledi. Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, fuar ve kongre açılışında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, başta olmak üzere birçok belediye başkanı ile görüş alışverişinde bulundu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Saka EXPO Fuarında
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı