Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Saka, görevdeki 3. yılında mesaj yayımladı

Saka, görevdeki 3. yılında mesaj yayımladı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, göreve başlayışının 3. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşlara seslendi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, göreve başlayışının 3. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak vatandaşlara seslendi.
Vatandaşlara seslenen Başkan Saka mesajında şu ifadelere yer verdi: ?30 Mart 2014 tarihinde büyüyen Edremit´te büyük bir değişime imza atarak Sosyal Demokrat Belediyecilik ile tanışan Edremit´imizin çağdaş ve güler yüzlü insanları; Geçtiğimiz 3 yıl içerisinde, sizlerden aldığımız emaneti en iyi şekilde koruyarak bugünlere geldik. Seçim kampanyasında söz verdiğimiz gibi ?satmadık? ve ?sattırmadık?? Dürüst, adaletli ve şeffaf yönetimi kendimize ilke edindik ve her çalışmamızı bu prensip etrafında sürdürdük. Edremit, tarihi birikimi ve coğrafi konumu itibariyle, sadece Balıkesir´in değil, Türkiye´nin ve hatta dünyanın sayılı kentlerinden birisidir. Bu cennet topraklarda yaşayan siz kıymetli hemşerilerimize en iyi hizmeti verebilmek adına her partiden meclis üyelerimiz ve belediyemizde görevli daire müdüründen temizlik işçisi emekçimize kadar bir ekip olduk, aile olduk. Çaktığımız bir tek çivinin dahi Edremitli´nin malı olduğunu unutmadık, har vurup harman savurmadık. Büyük bir borç yükü ile devraldığımız Edremit Belediyesi´nde bir yandan borçlarımızı öderken, diğer yandan halkımıza en iyi hizmeti vermek için büyük bir özveri gösterdik. Bu konudaki samimiyetimi özellikle belirtmek isterim. 5 yıllık görev süremizin dolmasına 2 sene kaldı. Yani; çoğu gitti, azı kaldı. 2 senelik süre içerisinde, imkanlarımızı güçlü bir şekilde zorlayarak, Edremit´in çehresini değiştirecek projeleri sırasıyla hayata geçireceğiz. Edremit´imiz 2 sene sonunda bölge ekonomisinin ve turizm geleceğinin önemli oyuncularından birisi haline gelmiş olacak. Var olan konumumuz, daha da yukarılara çıkacak. Ve bu saydıklarım sırasıyla hayata geçerken, en büyük gücümüzü yine halkımızdan alıyoruz. İnanın, sizin desteğiniz ve sevginiz olmasa bu günlere gelemezdik. Seçim sürecinde sizlere verdiğimiz sözlerin hiçbirisini unutmadık. Verdiğimiz sözlerin hemen hepsini hayata geçirmek için önemli bir mesafe katettik. Hatta verilen sözlerin önemli bir bölümünü bugün hayata geçirdik de diyebilirim. Samimi ve dürüst olunduğunda, halkı kandırmanın bir kazanç olmadığı bilindiğinde her şey oluyor. Hem de çok güzel oluyor? Büyüyen ve gelişen Edremit´imizde güzel ve güneşli günlerde özgürlük türküleri söylemek dileğiyle hayırlı günler dilerim.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli