Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sakatlar Derneği Başkanlar Kurulu İstanbul´da buluştu

Sakatlar Derneği Başkanlar Kurulu İstanbul´da buluştu

Türkiye Sakatlar Derneği Başkanlar Kurulu toplantısı İstanbul´da düzenlendi.

Türkiye Sakatlar Derneği Başkanlar Kurulu toplantısı İstanbul´da düzenlendi.
24 ? 27 Ağustos 2015 tarihlerinde Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi tarafından gerçekleştirilen ve tüm şube başkanlarının katıldığı, başkanlar kurulu toplantısı, İstanbul Sarıyer Belediyesinin ev sahipliğinde Kilyos Sosyal Tesislerinde yapıldı.
Türkiye´nin dört bir yanından şube başkanları ve yöneticilerinin katıldığı Türkiye Sakatlar Derneği başkanlar kurulu toplantısına Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesini temsilen Şube Başkanı Gürsel Vardar ve Şube Mali Sekreteri Hayri Akduran katıldı.
Başkanlar kurulu toplantısında, engelli hak kayıpları ve engelli vatandaşların yaşadıkları sorunlar, derneğimizin bağlı olduğu federasyon ile konfederasyonların durumu, Türkiye Sakatlar Derneği şubelerinin durumları ile çalışmalarının konuşulduğu ve sonuç bildirgesinin, Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezince daha sonra açıklanacağının belirtildiği toplantıda, ülkemizin içinde bulunduğu durum da değerlendirilirken son zamanlarda tırmanan terör olayları kınanarak ülkemizin bir an önce huzur ve güven ortamına kavuşması temenni edildi.
Burhaniye´yi temsilen başkanlar kurulu toplantısına katılan Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şube Başkanı Gürsel Vardar, toplantının kendileri açısından da çok verimli geçtiğini belirterek, bu toplantıda Burhaniye´yi en güzel şekilde temsil ettiklerini açıkladı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli