Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Sakatlar Derneği üyesini öldüresiye dövdüler

Sakatlar Derneği üyesini öldüresiye dövdüler

Türkiye Sakatlar Derneği Balıkesir Şube Başkanı Zeki Uslu, Balıkesirde 14 Ocak günü saat 18:30 sularında, işinden evine dönerken hunharca dövülen dernek üyesi Eyüp Ensari Çeliki evinde ziyaret etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Balıkesir Şube Başkanı Zeki Uslu, Balıkesir`de 14 Ocak günü saat 18:30 sularında, işinden evine dönerken hunharca dövülen dernek üyesi Eyüp Ensari Çelik`i evinde ziyaret etti.
Geçmiş olsun ziyaretinde konuşan Başkan Zeki Uslu, herkesin potansiyel engelli olduğu şu dünya da sizi duyamayan, konuştuğunuzu anlayamayan, söylemek istediğini ifade edemeyen, kalabalıklar içinde sessiz dünyasın da yalnızlığı ile baş başa olan, buna rağmen hayata tutunmak için mücadele veren çevresinde efendiliği, saygılı kişiliği ile tanınan konuşma ve işitme engelli bir insanı neden, niçin kim ya da kimle ölümüne döverek kanını akıtır? Böyle bir insanın hangi gerekçe ile olursa olsun ölümüne darp edilmesi anlaşılır bir şey değildir açıklamasında bulundu.
Güvenlik güçlerinin bu olayı aydınlatacağını bildiren Uslu, kardeşimizi bu hale getirenlerin eninde sonunda bulunup adalete teslim edileceğini inancının tam olduğunu yineledi.
Olay mahallinde ve çevresindeki güvenlik kameralarının kayıtlarının toplandığı, görgü tanıklarının ifadelerin alındığı, darp edilenin bir engelli olmasından dolayı olaya daha hassas yaklaşıldığını öğrenmenin acılarını hafiflettiğini dile getiren Uslu, ancak biz bunun elbette takipçisi olacağız. Hiç kimsenin yaptığı yanına kar kalmamalı kalmayacaktır. Bunu yapanlar hak ettikleri cezayı görmelidir diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli