Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Salur Beldesi caddeleri yenileniyor

Salur Beldesi caddeleri yenileniyor

Manyas İlçesine bağlı Salur Beldesinde, belediye tarafından cadde ve sokaklara parke taş döşeme çalışmaları devam ediyor

Manyas İlçesine bağlı Salur Beldesinde, belediye tarafından cadde ve sokaklara parke taş döşeme çalışmaları devam ediyor.
Manyas`ın Salur Beldesinde 10 bin metre kare alana parke taşı döşenmesine başlandı.   
Salur Belediye Başkanı Fethi Kilercioğlu beldenin cadde ve sokaklarına döşenmesine başlanan parke taşları İller Bankasından alınan 100 bin TL kredi ile tedarik ettiklerini söyleyip, 100 bin lirayı bulacak işçi ücretlerini ise belediye tarafından finanse edileceğini belirtti.
Kanalizasyon ve arıtma tesisini hakkında da bilgi veren Kilercioğlu, bu her iki tesisin hizmete girdiğini ifade etti.
Belde içi  mevcut cadde ve yolların düzenlemesi ile beldeye giriş ve çıkış yolları, Sağlık Ocağı ile Jandarma Karakolunun bulunduğu caddeler ile birlikte toplam on bin metre kare parke taşı döşeme işini de kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacaklarını dile getiren Kilercioğlu, "Böylece beldemizin altyapı sorununu tamamlamış olacağız. Bu arada halkımızın sağlıklı su içmesi için belde içerisine üç, Kalebayır mahallemize bir, Çok Programlı Lise ve ilköğretim okuluna da birer adet olmak üzere toplam altı adet arıtma sistemi oluşturduk." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false