Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Şampiyon basketçiler küçük altınla ödüllendirildi

Şampiyon basketçiler küçük altınla ödüllendirildi

Şampiyonlar kazandıkları kupayı Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürüne götürdü

Çankırı´da 14-18 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen Ortaokullar arası Türkiye Basketbol Şampiyonası´nda tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu olmayı başaran Banvit altyapı oyuncularının okuduğu ve oynadığı Vecihibey Ortaokulu şampiyonluk kupasını, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan´a götürdüler.
Final maçında Ankara Özel Anafartalar Koleji´ni 58?25 yenerek şampiyon olan Bandırma Vecihibey Ortaokul basketbol takımını Banvit Altyapı Antrenörlerinden Alp Baydar çalıştırırken, okul beden eğitimi öğretmeni Elvan Öztürk´te katkı yaptı.
Vecihibey Ortaokulu Müdürü Osman Kızılcık, Banvit Altyapı Menajeri Bedirhan Oktay ve Banvit Altyapı Antrenörü Alp Baydar ile beraber kupalarını Osman Özkan´a getiren çocuklar ´´söz verdik şampiyon olduk´´ dediler.
Şampiyon öğrencileri küçük altın ile ödüllendiren Özkan ´´Çok önemli bir başarı kazanan çocuklarımızı kutluyorum. Gerçekten çok önemli bir başarıya imza attılar. Bandırma´nın adını tüm Türkiye´ye duyurmuş oldular. Başta hocaları olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum.´´ dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli