Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Şampiyon: Kristal Cafe

Şampiyon: Kristal Cafe

Erdek Plaj Futbol şampiyonu Bandırma Kristal Cafenin takımı oldu.

Erdek Plaj Futbol şampiyonu Bandırma Kristal Cafenin takımı oldu.                     
Bu yıl ilk kez TFF-Garanti iş birliği ile ilçemizde ilk kez düzenlenen Garanti Plaj Futbol Ligi üç gün devam eden maçlarla geçtiğimiz Pazar günü oynanan final maçıyla sona erdi.
Erdekspor, Erdek Gençlik, Agrigento, Bandırma Kristal Kafe, Gönen Termalspor, Bandırma İktisadi Bilimler, Ocaklarspor ve Şekersu`nun katıldığı futbol karşılaşamalarının son gününde alınan neticeler ve  sıralama şöyle oldu.
Saat 15.00        Erdek Gençlik- 7     İktisadi Bilimler- 8
Saat 16.00        Ocaklarspor- 4       Erdekspor- 3
Saat 17.00       Şekersu- 7     Gönen Termalspor- 6
Ve Final Maçı Saat 19.00
Kristal Kafe- 6      Agrigento- 1
 Alınan neticeler sonrası oluşan ilk üç ise şöyle;
1. Kristal Kafe-Bandırma
2. Agrigento- Erdek
3. Şekersu-Bandırma    
Maçlar sonucunda düzenlenen kupa töreninde en değerli oyuncu Onur Batur, en iyi kaleci Ceyhun Mırız, en çok gol atan oyuncu 16 golle İbrahim  Deniz ile sıralamaya giren 1., 2. ve 3. takımların kupaları Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından verildi.
Pazar sona eren turnuvada birinci olan Kristal Kafe hali hazır bütün Türkiye genelinde 25 Etap olarak planlanan ve oynanan oyunlara Erdek Etabının birincisi olarak katılacak. Bu yılın Türkiye şampiyonası ise önceden planlandığı gibi bu yaz sezonu içinde Antalya`da yapılacaktır.
Erdek Belediyesinin her yönüyle çok başarılı bir organizasyona imza attığını ifade eden misafir yöneticiler bu mana da  Erdek`in önümüzdeki yıllar için  Erdek`te bir Türkiye Finali organize etmesinin çok daha kolay olacağını ileri sürdü.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı