Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Şampiyon Marmarabirlikten şampiyon taraftara kombine

Şampiyon Marmarabirlikten şampiyon taraftara kombine

Sofralık zeytinde dünya markası olan ve kuruluşunun 60. yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Marmarabirlik, Bursada Bursaspor kombine kartı çekilişi ile yeni kampanyaya başladı.

Sofralık zeytinde dünya markası olan ve kuruluşunun 60. yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Marmarabirlik, Bursa`da Bursaspor kombine kartı çekilişi ile yeni kampanyaya başladı. Yeşil-Beyaz renkli zeytin kutularının kapaklarındaki şifreyi SMS`le 4544`e gönderecek 100 kişiye, Bursaspor Kombine Bileti armağan edilecek.
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Marmarabirlik tarihinde ilk kez böyle bir kampanya yaptıklarını belirterek, "Bursaspor taraftarlarına yönelik bu kampanya bizi çok heyecanlandırdı. Satışlarımıza da olumlu bir katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu ve benzeri kampanyaları önümüzdeki dönemlerde İstanbul ve diğer illerde de sürdürebiliriz" dedi.
Marmarabirlik`in şahıs firması olmadığına dikkat çeken Başkan Asa, Bursa`nın gözbebeği futbol takımının taraftarlarının kampanyaya ilgi göstereceklerini düşündüğünü söyledi ve şimdiden üreticiler adına taraftarlara teşekkür etti.
Marmarabirlik, Bursaspor`un renkleri olan yeşil-beyaz ambalajlı zeytinleri 1 Ağustos tarihinden itibaren piyasaya verecek. Bir ay sürecek kampanyanın çekilişi ise noter önünde 3 Eylül tarihinde yapılacak. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli