Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Şampiyonlar Ligi´nin en genç kadrosu olan TEKSÜT Bandırma mağlup oldu

Şampiyonlar Ligi´nin en genç kadrosu olan TEKSÜT Bandırma  mağlup oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi Play-Off Son 16 Turu birinci maçında tamamı altyapısından yetiştirdiği ve 20 yaş ortalamalısıyla Şampiyonlar Ligi´nin en genç Takımı olan TEKSÜT Bandırma BK, Prag´da konuk olduğu Çekya temsilcisi Era Nymburk Basketball´a 92-70 mağlup

FIBA Şampiyonlar Ligi Play-Off Son 16 Turu birinci maçında tamamı altyapısından yetiştirdiği ve 20 yaş ortalamalısıyla Şampiyonlar Ligi´nin en genç Takımı olan TEKSÜT Bandırma BK, Prag´da konuk olduğu Çekya temsilcisi Era Nymburk Basketball´a 92-70 mağlup oldu.
TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmaya Rıdvan Öncel, Şehmus Hazer, Erkan Yılmaz, Furkan Haltalı ve Alperen Şengün beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Era Nymburk oldu. Yeşil-Beyazlılar hücumda Rıdvan Öncel ve Şehmus Hazer ile sayılar bulunca 5. dakikayı 20-15 geride geçti. Kalan bölümde Furkan Haltalı ile sayılar bulsa da TEKSÜT Bandırma BK ilk çeyreği 29-19 geride tamamladı.
İkinci çeyreğe iyi başlayan taraf bu kez TEKSÜT Bandırma BK oldu. Hücumda sayı bulmakta zorlanmayan Bandırma ekibi hücumlarda Rıdvan Öncel, Alperen Şengün ve Şehmus Hazer ile bulduğu sayılarla 15. dakikayı 44-32 geride geçti. Kalan bölümde Yeşil-Beyazlılar hücumlarda Alperen Şengün ve Erkan Yılmaz´ın sayıları ile oynarken soyunma odasına da 56-40 geride girdi.
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf bu kez ev sahibi ekip Era Nymburk oldu. Hücumda Furkan Haltalı ve Alperen Şengün ile sayılar üreten Bandırma ekibi 25. dakikayı 69-46 geride geçti. Kalan bölümde Şehmus Hazer ile sayılar üreten TEKSÜT Bandırma BK, final çeyreğine 79-52 geride girdi.
Final çeyreğine her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. TEKSÜT Bandırma BK hücumlarda Alperen Şengün ve Erkan Yılmaz ile sayılar bulunca 35. dakikayı 85-61 geride geçti. Kalan bölümde hücumlarda iyi performans gösterse de TEKSÜT Bandırma BK karşılaşmadan 92-70 mağlubiyetle ayrıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli