Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Şampiyonlardan Mırız´a plaket

Şampiyonlardan Mırız´a plaket

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, şampiyon sporcuları ile birlikte hayırsever iş adamı Yaşar Ceyhun Mırız´ı ziyaret etti.

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, şampiyon sporcuları ile birlikte hayırsever iş adamı Yaşar Ceyhun Mırız´ı ziyaret etti. Ziyaretlerinin amacının Y. Ceyhun Mırız´ın sporcularına desteği nedeniyle teşekkür etmek olduğunu belirten Gülhan," Kulübümüze ve Erdekli şampiyon sporcularımıza yapmış olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Erdekli sporcularımıza gösterdiğiniz ilgi nedeniyle size bir plaket takdim etmek istiyorum. Bu plaketi gerçekten hak eden çok az kişilerden birisiniz." dedi.
Yapılan jeste teşekkür eden Mırız, "Erdek gibi küçük ve imkanları kısıtlı bir yerde, büyük işler başaran hocamızı ve sporcularımızı kutluyorum. İnanıyorum ki, siz sporcu kardeşlerimiz daha çok Türkiye şampiyonlukları kazanacaklardır. Erdek´in gençleri için biz de üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Bundan sonra kulübün her ihtiyacını ben karşılayacağım" diye konuştu.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Şampiyonlardan Mırız plaket
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı