Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sanat Merkezinden dans şöleni

Sanat Merkezinden dans şöleni

Balıkesir Sanat Merkezi (BSM) Dans bölümü kursiyerleri Balıkesirlilere dans ziyafeti yaşattı. BSM Dans Bölümü sezonun açılışı, Club 52de muhteşem bir Latin Gecesiyle başladı.

Balıkesir Sanat Merkezi (BSM) Dans bölümü kursiyerleri Balıkesirlilere dans ziyafeti yaşattı.
BSM Dans Bölümü sezonun açılışı, Club 52`de muhteşem bir Latin Gecesiyle başladı.
İzmir Eda Söz Dance Academy ile anlaşan  merkeze, Akademiden gelecek eğitmenlerle Balıkesir`de Sanat`ın Adresi Olan BSM`de, Salsa, Tango, Merengue, Bachata, Cha Cha, Rueda De Casino, Zumba, Hip Hop, Oryantal, Bale, Modern Dans, Düğün Havaları (Roman, Çiftetelli, Ankara Oyun Havaları, Harmandalı, Zeybek) ve Çocuk Grupları derslerinin verilmesiyle devam edecek.
Açılış gecesinde, Eda Söz Dans Academy gösteri gruplarının Ladies Salsa ve Bachata gösterileriyle gece tam bir dans şölenine dönüştü.
Gece sonunda yapılan Zumba Workshop`la, tüm konuklar çok keyifli dakikalar yaşadı. İzmir`in En İyi Latin Dj`lerinden Sedat Kalfa`nın nezaretinde, yaklaşık 120 kişilik dansçı grubun katıldığı gecede Latin danslarının bütün branşlarından yeteneklerini gösterdi.
Balıkesir Sanat Merkezinden yapılan açıklamada, bu gecede Eda Söz Dans Academy`nin toplam 20 profesyonel dansçısını Balıkesir`de ağırlamaktan büyük gurur duyduklarını söyleyip, açıldığımız ilk yıllarda Latin danslarına ilgi duyan 10 kişiyi bulmakta güçlük çekilen günlerden 120 kişilik büyük bir aileye dönüşmesinden ve Latin Danslarını Balıkesirlilere tanıştırıp sevdirebildiklerinden gurur duydukları dile getirildi.
Balıkesir`deki dans geceleri, farklı sürpriz ve konuklarla 2 ayda bir gerçekleşmeye devam edecektir.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false