Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sanatçı Selin Işın, ?Kazara Aşk´ dizisinde

Sanatçı Selin Işın, ?Kazara Aşk´ dizisinde

ATV´de yayınlanan ?Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz? dizisinde 2 sezon Özlem karakterini canlandıran ve son olarak ?Getir? reklamında Cansu karakterini oynayan,

ATV´de yayınlanan ?Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz? dizisinde 2 sezon Özlem karakterini canlandıran ve son olarak ?Getir? reklamında Cansu karakterini oynayan, ERDEK sevdalısı yetenekli, başarılı ve güzel oyuncu Selin Işık, Star TV´nin yeni sezondaki en iddialı yapımlarından Kazara Aşk dizisinde güzel ve başarılı reklamcı Nazlı karakterini canlandıracak. Dizi 24 Haziran 2021 Perşembe günü ilk bölümü ile yayınlanacak.
Yapımına Koliba Film/Ata Türkoğlu´nun imza attığı dizinin yönetmen koltuğunda Sadullah Celen oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.
Koliba Film´in bu yaza damgasını vuracak yeni projesi ?Kazara Aşk´ dizisinin kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Selin Işık, kendini kampa soktu.
Nazlı karakterini anlamak ve onu izleyiciye daha iyi yansıtmak için birçok araştırma yaptığını söyleyen Işık, ?Bu süreçte psikologlara gittim, hepsiyle karakter üzerine konuştum. Dizinin en ilginç karakterlerinden biri olan Nazlı´yı canlandırmak benim için yeni bir deneyim olacak.? dedi.
Kazara Aşk´ta bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsü, mizahi bir dille ekranlara yansıtılıyor.
Eğlenceli ve sürükleyici senaryosu, usta oyuncu kadrosuyla yediden yetmişe tüm aile fertlerinin ilgi odağı olacak Kazara Aşk´ın çekimleri İstanbul´un değişik mekanlarında devam ediyor.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı