Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sanayi Bakanı Özlü: ?Dursunbey OSB´yi 2017 Yatırım Planına alalım?

Sanayi Bakanı Özlü: ?Dursunbey OSB´yi 2017 Yatırım Planına alalım?

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´ın Ankara´da gerçekleştirdiği temaslarda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile Dursunbey´e kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi için görüşme gerçekleştirdiler.

Geçtiğimiz günlerde Dursunbey´e gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan´ın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile aldığı randevunun ardından Ankara´ya hareket eden Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Bakanlıkta hem çeşitli toplantılar gerçekleştirdi hem de Bakan Özlü ile görüşerek OSB konusunda destek istedi.
Bahçavan, Bakanlıkta ilk olarak Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk ile görüştü.
Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Öztürk ve ekibi ile birlikte OSB ile ilgili yaklaşık 40 dakikalık bir toplantı gerçekleştiren Başkan Bahçavan, daha sonra Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü ile bir araya geldi. Organize Sanayi Bölgesi için oldukça istekli olan Dursunbey Belediye Başkanı ve ekibini kutlayan Bakan, konu ile ilgili detayları Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´dan dinledi. Toplantının sonunda Bakan, gerekli çalışmaların tamamlan-masının ardından Dursunbey OSB´yi 2017 yatırım planına alabilecekleri müjdesini verdi.
Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili imar planı, müteşebbis heyeti ve yönetim kurulu çalışmalarının önümüzdeki süreçte başlaması bekleniyor.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli