Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Sanayi sitesi esnafından bozuk yol tepkisi

Sanayi sitesi esnafından bozuk yol tepkisi

Erdek Sanayi Sitesi’ne ulaşımı sağlayan yolun içler acısı hali tepki çekiyor.

Her gün yüzlerce aracın geçtiği çok sayıda esnafın faaliyet gösterdiği ve onlarca kişinin istihdam edildiği Küçük Sanayi Sitesi yolu tam bir köstebek yuvasına dönmüş durumda. 
Sanayi sitesi yolunun kullanılmasının işkenceye dönüşmesinden yakınan vatandaşlar, hem kendilerinin hem de sanayi sitesi esnafının bu durumdan şikâyetçi olduğunu belirtiler. 
Özellikle yağışlı günlerde sanayiye gitmenin büyük bir eziyet olduğunun altını çizen araç sahipleri ve sanayi sitesi esnafı soruna bir an önce çözüm bulunması isterken, araç sürücüleri yolun bozuk olmasından dolayı araçlarının zarar gördüğünü dile getirdiler. Kimi vatandaş gazetemizi arayarak kimi de gazetemizin iletişim sitesine yaşanan sıkıntılarını bizlerle paylaşıp, sanayi yolu hakkında şikayetlerini sıkça dile getirirken, kimi araç sürücüleri de yolların köstebek yuvası halinde olduğunu vurguladı.


Sanayi sitesine gitmenin kendileri için tam biz eziyet olduğunu kaydeden vatandaşlar, hem kendilerinin hem de sanayi sitesi esnafının bu durumdan şikâyetçi olduğunu aktarırken, devamında şunları kaydettiler: “Çok sayıda işyerinin bulunduğu, yüzlerce insanın çalıştığı sanayi sitesinin yolu köstebek yuvasına dönmüş durumda. Sanayiye gitmek bizler için tam bir eziyete dönüştü. Yollarda arabalar geçemez durumda. Adım başı çukur, araçlarımız yoların çukurlu olmasından dolayı çok etkileniyor. Arıza sayısı birse beşe yükseliyor. Bu yola bir çözüm bulunması lazım, onarım çalışmalarının yapılması gerek. Hem araç sürücüleri hem de sanayi esnafı bu durumdan şikâyetçi. Uzun zamandan beridir bu yolun durumu bu şekilde. Kimse bir çözüm yolu aramıyor. Bu yol ilçemizin sanayi yoludur. Sadece biz şikâyetçi değiliz bu durumdan. Sanayi esnafının şikâyeti olduğu gibi, sanayi bölgesine yolu düşen vatandaşlar ile araç sürücüleri de bu yoldan şikayetçi.” 
Haber: Tuncay Ertan  



Anahtar Kelimeler: Sanayi sitesi esnafından bozuk tepkisi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı