Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Saraylara Anaokulu

Saraylara Anaokulu

Marmara Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Günhan Yavuz işbirliği ile yaptırılan ve merhum Belediye Başkanı Güner Yavuzun adını taşıyan anaokulu geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir törenle hizmete girdi.

Marmara Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Günhan Yavuz işbirliği ile yaptırılan ve merhum Belediye Başkanı Güner Yavuz`un adını taşıyan anaokulu geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir törenle hizmete girdi.
Saraylar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy`un üstlendiği açılış programına Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, AKP Genel Başkan Yard. Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, İl Sağlık Müdürü Mustafa Alp Akoğlan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hüseyin Deniz, Marmara Kaymakamı Abdülkadir Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Eroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Kabay, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Ayça, İlçe Liman Başkanı Ayhan Özdemir, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, AKP Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz katıldı.   
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner açılışta iyi dileklerini dile getirirken anaokulunun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Açılışın ardından okulu gezen heyet okulun ihtiyacı olan eksiklerle ilgili yardımcı olacaklarını belirterek programlarını sonlandırdı.           Taygun Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli