Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Saraylara yatırım yağmuru geliyor

Saraylara yatırım yağmuru geliyor

Marmara İlçesine bağlı Saraylar Beldesine yapılması planlanan yatırımlar için AKP Milletvekilleri geçtiğimiz Pazar günü Saraylara adeta çıkarma yaptılar.

Marmara İlçesine bağlı Saraylar Beldesine yapılması planlanan yatırımlar için AKP Milletvekilleri geçtiğimiz Pazar günü Saraylar`a adeta çıkarma yaptılar.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur`un başkanlığında, önce Marmara İlçesine ardından Saraylar`a gelen AKP heyeti, Saraylar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy`u makamında ziyaret etti.
Milletvekili Uğur`un Saraylar Beldesi ziyaretine, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ve Bursa Milletvekili Önder Matlı`da eşlik etti.
Edip Uğur ve beraberindeki heyet geçtiğimiz yıllarda kanserden vefat eden Saraylar Belediyesi eski Başkanı Güner Yavuz adına beldeye yapılacak olan Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.
Saraylar Belediye Başkanlığı tarafından yapılan alt yapı çalışmalarını da yerinde inceleyen AKP heyeti, beldeye yapılması planlanan 1 milyon 300 bin TL tutarındaki arıtma tesisinin yapımında kullanılmak üzere gerekli desteğin beldeye verileceğini sözünü verdi.
Saraylar Beldesi ile Marmara İlçesini birbirine bağlayan karayolunun onarılması talebinde bulunan Belediye Başkanı Aksoy`a, milletvekilleri karayolunun bakım ve onarımlarının yapılması konusunda bakanlık bütçesinden gerekli kaynağın aktarılacağını açıkladı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı