Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sarı, Ankara gezisini anlattı

Sarı, Ankara gezisini anlattı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ankara gezisi hakkında bilgi veren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ?Önce, partimizin Balıkesir milletvekilleri ile birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´nu ziyaret ettik.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ankara gezisi hakkında bilgi veren Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, ?Önce, partimizin Balıkesir milletvekilleri ile birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´nu ziyaret ettik. Son kurultayda göreve yeniden seçilen genel başkanımızı kutladım. Bu arada, Erdek Körfezi´ne yapılması plânlanan liman ile ağır metal ve kimya sanayi tesislerinin bölgede yarattığı çevresel tehditleri anlattım. Bu sırada yanımızda, Erdek Körfezi Dayanışma Platformu Başkanı Dr. Kadir Dadan da vardı.?
Sarı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun, Erdek Körfezi´ne kurulması plânlanan sanayi tesisleri konusunda, Balıkesir Milletvekili ve enerji konusunda danışmanı Ahmet Akın´dan ayrıntılı rapor istediğini belirtti.
Belediye Başkanı Sarı, daha sonra Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal´ı ziyaret ederek, Erdek Körfezi´nin turizm ve zeytincilik açısından önemini dile getirerek, kurulması plânlanan sanayi konusunda endişe taşıdıklarını anlattığını sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Sarı Ankara gezisini anlattı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false