Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Sarı, Atatürk Mahallesi´nde seçmenleriyle buluştu

Sarı, Atatürk Mahallesi´nde seçmenleriyle buluştu

Millet İttifakı CHP Erdek Belediye Başkan adayı ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, seçmenlerinden 31 Mart´ta Cumhur İttifakı´na tokat atmalarını istedi.

Millet İttifakı CHP Erdek Belediye Başkan adayı ve Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, seçmenlerinden 31 Mart´ta Cumhur İttifakı´na tokat atmalarını istedi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Atatürk Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Şarkılı-türkülü, davullu-zurnalı coşkulu gecede konuşan Sarı, şunları söyledi: ?Sizler Erdek´in, bu coğrafyanın en çalışkan insanlarısınız. Sizin yanında yer aldığım için bana kızanlar var. Ben, Romanları seviyorum. Sizinle birlikte gittiğim hiçbir yerde utanmıyorum. Bildiğim bir şey var. Sizler, aç gözlü değilsiniz. Siz, hiçbir zaman dünya için biriktirmezsiniz. Karnınız doyunca mutlu olmasını biliyorsunuz. Sizi sevmeyen ölsün. 31 Mart´taki seçim, hepimiz için çok önemli. 

Bu seçimde Erdek´i, para ile satın alamayacaklarını herkese göstereceğiz. Karşı partinin belediye meclis listesine bir bakın. Listede Erdekli yok. Bir de bizim partinin listesine bakın. Her zaman sokakta görüp derdinizi anlatabileceğiniz kişilerden oluşuyor. 31 Mart´ta, sandık başında bunlara Atatürk Mahallesi´nden sağlam bir tokat atın. 31 Mart´ta, hem Erdek´te, hem de Balıkesir Büyükşehir´de seçimi kazanmamız gerekiyor. Bizim Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başkan adayımız İsmail Ok´u tanıyorsunuz. AK Parti´nin adayı Yücel Yılmaz´ı tanıyanınız var mı? İsmail Ok´un seçimi kazanacağına inanıyorum.?
Atatürk Mahallesi sakinlerinin kendisine ?Mimar Başkan? diye tezahürat yapması üzerine Sarı, ?Artık bana ?Mimar başkan´ diye hitap etmeyin. ?Baba başkan´ deyin. Gelecekte ise ?dede başkan´ dersiniz? diye konuştu.
Başkan Sarı, daha sonra mahalle sakinleriyle birlikte ?Mihriban? türküsünü seslendirdi. Sarı, mahallelilerle birlikte Roman oyunları da oynadı.
Haber Merkezi



sedat önder
11.03.2019 15:52:23
Usandı gönül, kafalar karıştı...Terazinin dirhemi yok, herkes alıştı...Beklenen kavga değil, barıştı...Ayar tutmaz artık, pusula şaştı... S.Ö

sedat önder
12.03.2019 10:11:38
Dünyadaki karışıklıkların ve anarşinin birçok sebeplerinden biri de; kendisi düzeltilmeye muhtaç insanların, dünyayı düzeltmeye kalkışmalıdır. Dale Carnegie. Konumuz, kişilere karşıt olmamız değildir. Seçim sistemi ve partilerin, bilimsellikten uzak yöntemlerle idare edilmesidir. Siyasetin kişiselleşmesi ve siyasetin; sermayesiz ticarethane fırsatçılığı ile yapılması gerçeğidir.

Fuat can
20.03.2019 05:50:23
Yahu sari bey mimarlik tan anlasaydi erdegin duzeni bozmazdi. Birde 4 senedir me yapti erdegi iflazliga goturdu erdegin 55 senilik tarihi cay bahcelerini yikip copcu sirketine devretti. Utanmadan birde erdekli leer tokat aticakmis acaba tokati Kim hak ediyor 4 senedir rezilik ustune rezilik duzensizlik panayira cevirdiniz erdek sokaklarini.

  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli