Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sarı, ikinci kez TOBB Turizm Kurulu Başkanlığı´na getirildi

Sarı, ikinci kez TOBB Turizm Kurulu Başkanlığı´na getirildi

Mayıs ayının başında Ankara´da Türkiye Odalar Borsalar Birliği olağan genel kurulunda TOBB Turizm ve Turizm İşletmeleri Kurulu´na seçilen Erdek Ticaret Odası (ETO) Başkanı F. Özlem Sarı, Turizm ve Turizm İşletmeleri Kurulu Başkanlık görevine yeniden seçil

Mayıs ayının başında Ankara´da Türkiye Odalar Borsalar Birliği olağan genel kurulunda TOBB Turizm ve Turizm İşletmeleri Kurulu´na seçilen Erdek Ticaret Odası (ETO) Başkanı F. Özlem Sarı, Turizm ve Turizm İşletmeleri Kurulu Başkanlık görevine yeniden seçildi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kurul ve Komisyon seçimlerinde başkanlık oylamaları tamamlandı.
TOBB Turizm ve Turizm İşletmeleri Kurulu Komisyon Başkanlığı görevini 4 yıldır yürüten ve Turizm Kurulu´na tekrar seçilen ETO Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Sarı, TOBB Turizm ve Turizm İşletmeleri Kurulu (TUTİK) Başkanlığı´na ikinci kez seçilerek bu görevdeki başarısını kanıtladı.
TOBB Turizm ve Turizm İşletmeleri Kurulu (TUTİK) Başkanlığı´na ETO Başkanı Özlem Sarı´nın seçilmesiyle, TOBB bünyesindeki komisyonlar içinde bir bayanın ikinci kez başkanlığa getirilmesi önemli bir gelişme olarak değerlendirilirken, bölgemizden bir bayanın aynı göreve ikinci kez defa seçilmesi ilçemiz adına gurur verici oldu.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli